Vol passie en enthousiasme


 • Walifa

  Walifa

  Co-founder

  Het ondernemen is echt iets dat in mijn bloed zit. Na in 2009 BioBlink te hebben opgericht en uitgebouwd heb tot een succesvol duurzaam schoonmaakbedrijf, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarop besloot ik samen met Tamara YEP te starten en sindsdien zijn wij Your Event Planners. Het doordenken en tot in detail uitvoeren van ideeën die de sfeer van een evenement maken zijn daarin mijn kracht. Het geeft mij dan ook ontzettend veel voldoening als ik zie dat het juist die details zijn die het verschil maken. Als de basis goed is, zijn het vaak de details die men onthoudt en waar aan terug gedacht wordt.

 • Tobias

  Tobias

  Marketing & Communicatie

  Bij YEP vul ik de functie van manager Marketing & Communicatie in. Gebruikmakend van de ervaringen bij onder andere BioBlink en de inzichten die ik ontleen aan mijn opleiding Marketing & Commerciële economie zorg ik ervoor dat YEP op een juiste manier wordt gepositioneerd. Hierbij maak ik gebruik van de onderscheidende factoren die YEP in het bezit heeft. Ook draag ik zorg aan zowel de interne als de externe communicatie.

 • Stijn

  Stijn

  Evenementen Coördinator

  Ik ben per januari 2017 werkzaam als manager Evenementen voor YEP. Ik heb de afgelopen jaren verschillende evenementen mogen organiseren. Van culturele avonden op monumentale locaties, tot feesten voor duizenden bezoekers. Het is geweldig om jouw ideeën uit te werken en te zien hoe die ontvangen worden op de dag dat het evenement moet staan. Dat mag ik nu ook voor YEP gaan doen! Ik ben heel blij dat ik hier de kans krijg om evenementen te organiseren die mensen nooit meer zullen vergeten.